La reina dels belgues, Matilde, va arribar ahir en cadira de rodes a la Conferència Internacional contra el virus de l'Ebola que se celebra a Brussel·les, després d'aparèixer en públic fa uns dies amb crosses, a causa d'un accident d'esquí.

Tota la premsa local es va fer ressò de la sorpresa causada per l'entrada de la reina en cadira de rodes al palau d'Egmont, que alberga la seu del ministeri d'Afers Exteriors de Bèlgica i on se celebra l'esdeveniment sobre l'Ebola.

Alguns diaris, com La Dernière Heure, van considerar que el fet suscita fins i tot certa "inquietud".

La veritat és que la reina no ha deixat de banda la seva agenda oficial en els últims dies, tot i l'accident que li ha danyat el genoll esquerre.

La setmana passada va visitar les institucions comunitàries ajudada d'unes crosses i es va recolzar en el braç del seu marit, el rei Felip, per posar en una fotografia al costat del president de l'Eurocambra, Martin Schulz. Segons relata el diari Le Soir en la seva edició digital, Matilde no pot posar la cama esquerra a terra perquè ha de cuidar el seu genoll, que es va lesionar quan va lliscar sobre la part gelada d'una vorera.