Regió7 posa a la disposició dels lectors més menuts la col·lecció de llibres didàctics "En Teo descobreix el món". Es tracta de vuit volums plens d'aventures del popular personatge, cadascun dels quals se centra en una situació diferent de la vida quotidiana. Es podran adquirir setmanalment al quiosc a partir del dissabte 13 de juny per només 5,95 euros en el cas dels subscriptors; i a aquest preu més l'import del diari del dia en el cas dels lectors que no ho siguin.

El primer volum que es posarà a la venda és el titulat En Teo viatja per Catalunya, seguit de En Teo va al zoo, En Teo i la seva família, En Teo i els esports, En Teo es disfressa, En Teo i els seus amics, En Teo i el seu aniversari i En Teo i la neu.

Cada títol de la col·lecció conté una guia didàctica per estimular la creativitat i la curiositat dels més petits i el desenvolupament de la seva capacitat d'observació. Els contes són aptes per als infants des dels seus primers mesos de vida fins als 7 anys. En funció de l'edat se'n pot fer una lectura més descriptiva, anomenant els objectes i els personatges de cada il·lustració quan són més petits i seguint el fil de la història si són més grans.

En Teo és un personatge creat l'any 1977 a Barcelona per Violeta Denou, pseudònim d'un grup de tres il·lustradores: Assumpció Esteban, Carlota Goyta i Anna Vidal.

Ha publicat més de 150 títols, ha estat traduït a més de quinze idiomes i ha rebut diversos premis internacionals de literatura infantil. L'any 1996 els estudis BRB Internacional en van fer una adaptació per a la televisió.