La policia de Tbilisi buscava ahir a la tarda un altre tigre perdut als carrers de la ciutat després que un felí matés al matí una persona a prop del zoològic del qual desenes de feres van fugir diumenge passat després de les inundacions que hi va haver a la capital georgiana.

El zoològic va confirmar ahir que de la trentena de feres que van fugir fa tres dies encara faltava recuperar un tigre de Bengala i una hiena. No obstant això, dilluns havien assegurat que tots els depredadors fugats ja havien estat recuperats o morts per les forces de seguretat.

La policia de Tbilisi va abatre ahir el tigre albí que poc abans havia matat una persona i ferit una altra després d'haver estat més de tres dies als carrers de la ciutat.

El felí va atacar quatre treballadors d'una piscina fora de servei situada als voltants del zoo, en què aparentment s'havia refugiat tot aquest temps.

La víctima mortal va rebre una mossegada a la gola, i un altre treballador va ser mossegat al braç, segons el ministeri de l'Interior.

El ministre georgià de l'Interior, Vajtang Gomelauri, es va presentar al lloc dels fets i minuts després de la seva arribada es van sentir diversos trets, com va poder comprovar Efe.

L'atac del felí, que es va produir al costat d'una zona residencial, va causar pànic entre els veïns.

Feres en llibertat

Les inundacions, que es van cobrar 17 morts segons les últimes dades ofertes per les autoritats, van arrasar el zoològic de Tbilisi, i van quedar en llibertat desenes de feres, entre les quals óssos, lleons, tigres, i fins i tot cocodrils, gairebé la totalitat de les quals ja van ser capturades o abatudes.