Segueix-nos a les xarxes socials:

Deu ornaments nadalencs casolans que et sorprendran

Sorprèn els teus convidats amb aquestes idees nadalenques sense gastar gaires diners

Deu ornaments nadalencs casolans que et sorprendran

Crear ornaments nadalencs casolans és més fàcil del que sembla. En qualsevol bosc proper a casa teva pots trobar materials amb els quals aconseguir una decoració nadalenca d'allò més original.

Si la loteria, la carta al Pare Noel o les sortides pròpies d'aquestes dates fan efecte a la cartera i vas amb el pressupost just com per pensar en decorar la teva casa per Nadal, amb una mica d'imaginació i habilitat pots crear ornaments nadalencs casolans i sorprendre als teus convidats.

Aprofita aquest pont de desembre per decorar casa teva per Nadal amb aquests 10 adorns nadalencs.

1. Adorns nadalencs casolans: Estrella de llana

Aquest adorn de decoració nadalenca és un dels més fàcils i elegants de fer. Per aconseguir aquest adorn de nadalenc només necessitaràs cartró, cordill i llana del color que prefereixis.

Fotos: Livelaughrowe y Michelemademe

2. Ornaments nadalencs casolans: Arbre de branques

Les branques i altres materials naturals són la millor opció per a crear ornaments nadalencs casolans. En aquest cas, per crear decoració nadalenca d'allò més original i barata necessitaràs branques, cola, corda i una mica de pintura, encara que això últim és opcional.

3. Ornaments nadalencs casolans: Penjoll de botons

Segur que a casa tens un munt de botons perduts en algun cosidor. Ara pots donar-los un ús d'allò més original i crear aquesta decoració nadalenca casolana que sorprendrà als teus convidats. Només necessitaràs fil, botons i un llaç.

Fotos: Marthastewart y Littlethingsbringsmiles

4. Ornaments nadalencs casolans: Flocs de branques

Un altre exemple de decoració nadalenca casolana low cost són aquests flocs de neu per penjar a la paret. Per poder fer-los només necessites unes branques, cola, corda, fulles de pi, botons que trobis per casa o qualsevol cosa que se't passi per adornar-ho.

5. Ornaments nadalencs casolans: Mussols de pinyes

A l'hora de crear decoració nadalenca casolana, les pinyes són un dels materials naturals que més joc donen. Amb elles pots crear ornaments nadalencs casolans elegants o figures sorprenents que encantaran als més petits de la casa. En aquest cas, amb unes pinyes i una mica de feltre pots aconseguir ornaments nadalencs d'allò més originals.

Fotos: Liagriffith y Adventure in a box

6. Ornaments nadalencs casolans: Pots de Nadal

Amb uns pots buits, espelmes i una mica de pintura pots aconseguir decoració nadalenca casolana d'allò més original. Aquest adorn nadalenc agradarà als més petits de la casa i donarà a la teva llar un toc elegant però alhora divertit.

7. Ornaments nadalencs casolans: Adorn amb globus

Aquesta decoració nadalenca casolana és una de les més elegants i fàcils de fer. Per aconseguir-només necessitessis globus, cordill, cola i purpurina. Amb aquests adorns donaràs al teu arbre de Nadal un toc d'allò més elegant.

Fotos: Viewalongtheway y Designmom

8. Ornaments nadalencs casolans: Penjolls de fusta

Per aconseguir aquesta decoració nadalenca casolana necessitaràs uns petits trossos de fusta, un bolígraf, un trepant, llaç i un pirogravador. Si no tens això últim pots provar a pintar els dibuixos sobre la fusta o tallar-los amb un punxó.

9. Ornaments nadalencs casolans: Penjolls amb llibres

Per crear decoració nadalenca casolana no només pots recórrer als materials naturals. Els llibres són una altra bona opció i mostra d'això és aquest elegant ornament per a l'arbre. Per aconseguir-ho només necessitaràs fulls d'un llibre, cola de silicona, una mica de purpurina i corda.

Fotos: Viewalongtheway y Designmom

10. Ornaments nadalencs casolans: Estrella de paper

Els adorns amb pasta també són una opció ideal per crear decoració nadalenca casolana i low cost. A més aquesta manualitat de Nadal encantarà als més petits de la casa. Per aconseguir-la necessitaràs pasta de diferents tipus, cola i purpurina per donar-li un toc nadalenc.

Prem per veure més contingut per a tu