El 20è aniversari de l'Aquàrium de Barcelona té una padrina especial, la model Judit Mascó, que ja va ser la primera cara coneguda en banyar-se entre taurons amb motiu de la campanya nadalenca que cada any celebra el centre.

Després de dues dècades obert al públic, el museu marí de Barcelona, el centre més important del món en temàtica mediterrània, compta amb el suport de diverses personalitats del món de l´esport, la cuina i la moda que han volgut sumar-se a l´aniversari. Per això, han creat originals càpsules de vídeo per felicitar L´Aquàrium de Barcelona. La model Judit Mascó és una de les protagonistes d´aquests vídeos i confessa que al centre marí "s´aprèn moltes coses mentre t´ho passes molt bé". I afegeix: "el primer que em ve al cap quan penso amb L´Aquàrium és que és una experiència familiar única".

La tasca de l'Aquàrium va més enllà de l´oci i exhibició. La divulgació del fons marí i l'educació són dues de les tasques més importants del centre que, des del seu inici, s'ha dedicat a l'estudi, la conservació i la protecció de la fauna marina. Sota el seu lema "Conèixer per voler i voler per protegir", el centre marí pretén sensibilitzar de la importància del medi i les espècies, així com desvetllar als visitants els secrets de les profunditats marines. D'aquesta manera, el centre marí col·labora amb iniciatives com el "Projecte Sèpia", del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, que pretén cuidar i preservar aquesta espècie, i ha acollit recentment el Congrés Internacional de les Meduses del Consell Superior d´Investigacions Científiques (CSIC).

Vint anys d´activitat lúdica i pedagògica han servit per fer gaudir d'experiències, tal i com les califica Judit Mascó, "úniques" i "fantàstiques" a un públic de tots els tipus: des dels més petits, fins als pares que els acompanyen, o fins i tot estudiants que decideixen realitzar al centre els seus treballs de recerca. "20 anys no són pocs", diu la model, tot desitjant que l´Aquàrium de Barcelona en compleixi molts més.