Segueix-nos a les xarxes socials:

El fill de Michael Douglas deixa la presó i vol escriure

Va ser condemnat el 2010 per possessió i tràfic de metamfetamina i li van ampliar la condemna perquè traficava també dins de la presó

Cameron Douglas, fill gran de l'actor Michael Douglas, ha sortit de la presó després de complir gairebé set anys de condemna per tràfic de drogues i planeja escriure un llibre de memòries, segons publica el diari New York Post. Cameron, de 37 anys, va abandonar el centre correccional de Cumberland, a l'estat de Maryland (Estats Units), i complirà la resta de la seva condemna en un centre d'allotjament, segons detalla el diari novaiorquès. Va ser condemnat el 2010 a cinc anys per possessió d'heroïna i venda de metamfetamines, i es va ampliar quatre anys i mig després de confessar que estant a la presó va passar drogues de contraban, motiu pel que va ser confinat en règim d'aïllament durant dos anys.

Ara diu que vol aprofitar aquesta "nova oportunitat a la vida" per passar temps amb el seu pare i la seva mare i escriure un llibre sobre l'experiència entre reixes. "Cameron parlarà de les seves lluites internes sent fill i nét de dues icones de Hollywood i de les males decisions que el van portar a la presó i a acabar en confinament solitari", segons el Post. El fill de Michael Douglas i nét de Kirk Douglas va ser detingut el 2009 en un hotel de Nova York amb 500 grams de "cristall", la forma més pura de metamfetamina.

Prem per veure més contingut per a tu