Segueix-nos a les xarxes socials:

El sorprenent canvi físic de Kiko Rivera després d'aprimar-se 42 quilos

El fill d'Isabel Pantoja mostra l'abans i el després de la seva transformació a les seves xarxes socials

Kiko Rivera està més feliç que mai amb el seu nou físic. No és la primera vegada que el fill d'Isabel Pantoja presumeix orgullós del seu nou cos a les xarxes socials, però en aquesta ocasió ha volgut fer-ho de la manera més especial després de complir-se el primer aniversari des que va decidir començar la seva nova vida.

Per a això, Kiko Rivera ha publicat una sorprenent imatge en la qual mostra com ha canviat en aquest últim any, després d'haver aconseguit perdre 42 kg i després d'apostar per la seva salut i una vida molt més saludable, demostrant que qui vol pot i que ell ha aconseguit assolir la seva meta després de molt esforç i sacrifici.

No obstant això, la baixada de pes no és l'única diferència del físic de Kiko Rivera en l'últim any. Com podem veure a la imatge i com ja ha mostrat en ocasions anteriors, el fill de la tonadillera ha decidit cobrir-se el seu pit amb tinta en homenatge a les seves dues filles petites, Ana i Carlota.

Al costat de una altra imatge en banyador, Kiko Rivera ha volgut llançar un missatge motivador als seus seguidors animant-los a estimar el seu cos i a mostrar-sense complexos.

Prem per veure més contingut per a tu