Segueix-nos a les xarxes socials:

Gira promocional

Margot Robbie: la Barbie de carn i ossos es vesteix amb els ‘looks’ de la nina a les alfombres rosa

L’actriu australiana porta l’estil ‘Barbicore’ a un altre nivell clonant els abillaments més famosos de la icònica nina de Mattel en cada una de les ‘premières’ de la pel·lícula de Greta Gerwig

Margot Robbie: la Barbie de carn i ossos es vesteix amb els ‘looks’ de la nina a les alfombres rosa

Margot Robbie és molt més que la protagonista de ‘Barbie’, la pel·lícula de Greta Gerwig que interpreta junt amb Ryan Gosling (Ken), i que arriba als cines de tot el món el 20 de juliol. És una de les estrenes més esperades de l’any, i l’actriu australiana, que acaba de complir 33 anys, és literalment la reencarnació de la icònica nina de Mattel. S’ha ficat tant en el seu paper que en totes les ‘premières’ de la gira promocional del film ha clonat a la perfecció algun dels ‘looks’ més famosos de la rossa de plàstic amb la qual han jugat milions de nenes i nens.

Un desplegament de publicitat i màrqueting que ha propulsat encara més l’estil ‘Barbicore’, una tendència que ja ens va visitar a finals dels 90 i principis dels 2000, però que ha ressorgit amb força des que l’any passat es van filtrar les primeres imatges de la pel·lícula.

Robbie, amb un equip de professionals capitanejats per l’estilista Andrew Mukamal, la maquilladora Pati Dubroff i el perruquer Bryce Scarlett, ha recorregut mig món (Los Angeles, Mèxic, Seül, Londres...) fent a cada ciutat un homenatge a la nina. Alguns dels conjunts els firmen grans cases de moda, com Versace o Balmain.

Alfombra rosa de la pel·lícula ‘Barbie’ a Ciutat de Mèxic.

EFE / ISAAC ESQUIVEL / MATTEL INC.

Margot Robbie, amb un conjunt de Versace, imitant la Barbie de Day to Night del 1985.

EFE / YONHAP / MATTEL INC.

Robbie, en un esdeveniment publicitari de ‘Barbie’, a Seül, amb un model de Versace.

EFE / YONHAP / MATTEL INC.

En la ‘première’ de ‘Barbie’ a Los Angeles, Margot Robbie ho ha donat tot amb un sofisticat vestit de Schiaparelli, a imatge i semblança de Solo in the Spotlight Barbie (1960).

REUTERS / MIKE BLAKE / MATTEL INC.

Robbie, en la ‘première’ de Londres, amb una versió del vestit de Barbie Enchanted Evening del 1960 feta per la firma Vivienne Westwood.

EFE / ANDY RAIN / MATTEL INC.
Prem per veure més contingut per a tu