En taules: una oportunitat per a tots

LaLiga Santander és una de les competicions de futbol més equilibrades d'Europa. Actualment, només 3 punts separen el primer classificat del setè

La màxima categoria del futbol espanyol està vivint un gran moment d'igualtat. De fet estem gaudint de la temporada més equilibrada de LaLiga Santander dels últims 21 anys, on els set primers classificats estan distanciats entre si de només tres punts, la qual cosa demostra la seva competitivitat i que la classificació pot canviar en qualsevol moment. Aquesta diferència de punts dona una oportunitat increïble a tots els equips.

Una dada molt rellevant és que en les 12 jornades disputades del campionat, ja hi ha hagut sis líders diferents i en comparació de la majoria de les competicions de futbol d'Europa, LaLiga Santander és una de les més equilibrades i regulars.

Al nostre país, la diferència de punts entre l'equip que va en la desena posició i el que lidera la competició és només de 5 punts, i en altres lligues europees com en la Premier League anglesa la diferència és de 18, 15 en el cas de la Sèrie A italiana, 11 en la Ligue 1 francesa i 7 en la Bundesliga alemanya.

En aquest punt us instem que, si us agrada LaLiga Santander, seguiu cada jornada com si fos l'última i el vostre temps lliure passa per no perdre-us ni un minut de joc sigui com sigui el partit que es disputa, poseu a prova el vostre coneixement sobre aquestes primeres jornades en les quals res està assegurat i la igualtat és habitual. Aquí teniu les preguntes: