Segueix-nos a les xarxes socials:

Abaratir la factura de la llum instal·lant plaques solars

Domini Ambiental té més de 15 anys d'experiència en fotovoltaica d'autoconsum arreu de Catalunya

Abaratir la factura de la llum instal·lant plaques solarsdomini ambiental

Les energies renovables són una gran aposta. Són netes i segures, i poden suplir les nostres necessitats energètiques. La tecnologia solar fotovoltaica permet transformar l'energia del sol en energia elèctrica, que es pot emmagatzemar en bateries en el cas de no consumir-la de manera instantània. La instal·lació de plaques solars és simple i les aplicacions són múltiples: teulades, coberts, claraboies, balcons, façanes...

L'autoconsum pot ser individual o col·lectiu, i actualment l'energia autoconsumida està exempta de càrrecs. A més, es pot obtenir una compensació econòmica pels excedents que aboquem a la xarxa.

A Domini Ambiental, a Santpedor, realitzen estudis energètics, càlculs i dimensions de qualsevol instal·lació fotovoltaica. Són distribuïdors de material i solucions d'energies renovables. S'adapten a les necessitats de cada projecte, amb la màxima efectivitat i viabilitat tècnica i econòmica.

Avantatges

El productor fa ús de l'energia produïda per la radiació solar. És un estalvi en la factura de la llum i en emissions de CO2. La instal·lació és senzilla i amb poc manteniment. Hi pot haver control i monitorització de la producció i consums des de PC o smartphone. La vida útil és llarga (de 25 a 30 anys) i el manteniment és senzill i de baix cost.

Prem per veure més contingut per a tu