Les idees per remodelar l'interior d'un habitatge són diferents per a cada llar, però tothom busca un resultat harmoniós, amb molta llum, amb una distribució funcional, eficient i confortable. A Construccions Freixes Pons «et donem la millor solució amb la màxima qualitat», remarca Roser Freixes, responsable de l'empresa juntament amb el seu marit.

Amb més de 50 anys d'experiència, l'empresa de Sant Joan de Vilatorrada compta amb un equip de professionals que ofereix una solució completa per a totes les necessitats de reforma integral, ja sigui a casa, al pis, al local comercial o a l'edifici. «Aportem idees, assessorem el client i executem el projecte», detalla Roser Freixes.

És una època forta per a constructores i empreses de reformes. L'arribada del bon temps convida a fer obres a casa: fer més gran la cuina, ampliar el nombre d'habitacions, tenir un lavabo amb un disseny més modern... o fins i tot, si l'economia ho permet, estrenar casa. En aquest sentit, Freixes Pons fa també obra nova, ja siguin pisos, cases o xalets. «Oferim tots els serveis de construcció d'obra nova, rehabilitacions i reformes integrals de locals comercials, oficines, habitatges i qualsevol tipus d'habitatge o infraestructura», apunta Freixes.