Els dilluns 6, 13, 20 i 27 de setembre, el programa Acción directa (La 2), que s'emet a 2/4 de 12 de la nit, dedica quatre capítols d'un reportatge a la tasca de Sathi Sansar al Nepal i dels cooperants de l'entitat en aquell país.

Els qui aneu a dormir d'hora o no hàgiu tingut l'oportunitat de veure aquest espai el dia que s'emet, els podeu trobar l'endemà a Internet a l'espai TVE a la carta (http://www.rtve.es/alacarta/#869590) o bé també a la web de l'entitat, dins l'apartat de premsa (http://www.sathisansar.org/home/index.php/ca/premsa)

Acción directa ofereix episodis de mitja hora de durada en què els cooperants i voluntaris espanyols d'organitzacions no governamentals es converteixen en els protagonistes, guionistes i directors de les seves històries. L'espai es basa en la premissa do it yourself, segons la qual són els mateixos protagonistes els qui graven les imatges en les quals plasmen les seves experiències, els seus èxits, els seus fracassos i els seus desitjos. Els protagonistes són voluntaris/es i cooperants que desenvolupen la seva tasca humanitària a fora de les nostres fronteres. Mostren dia a dia amb una càmera a la mà l'evolució de la tasca de voluntariat per apropar la importància de la seva labor a l'espectador.