Ramon Barcons, Anna Estruch, Isabel Palà i Arnau Viñals són els autors de la nova edició de la mostra "Joves Creadors 2012", organitzada per Foto Art Manresa, i que es podrà visitar del 4 al 28 de desembre.

El Centre Cívic Selves i Carner acull aquest dimarts 4 de desembre, a les vuit del vespre, la inauguració de l´exposició fotogràfica "Joves cread ors 2012", organitzada per Foto Art Manresa, i que forma part d'un programa de divulgació de les arts visuals amb la col·laboració i suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa.

Amb "Joves creadors 2012", Foto Art Manresa presenta l'obra de quatre joves creadors: Ramon Barcons, Anna Estruch, Isabel Palà i Arnau Viñals. L'exposició compta amb una quarantena de fotografies, deu de cadascú dels artistes. La mostra es podrà visitar fins el 28 de desembre, de dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 16 a 21h. El divendres 7 de desembre l´equipament romandrà tancat.

La nostra forma part del cicle d´exposicions que l´entitat Foto Art Manresa organitza al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16) des del 2006 i que comprèn una exposició de fotografies de viatges a la tardor, la present de joves creadors a finals d&rsqu o;any i una de temàtica lliure o del concurs social dels socis de l´entitat que s´exposa a la primavera.