La subhasta de quadres de l'Associació Contra el Càncer de Manresa va aconseguir recaptar més de 10.000 euros. Dels 77 quadres de què disposava la mostra -que es va poder veure fins divendres al Casino-, 40 ja tenen nou propietari. La resta estaran a la venda, fins a Reis, al local de l'entitat, al número 6 del carrer de Saclosa de Manresa.

L'acte, que va tenir lloc divendres al vespre i que va ser conduït pel president executiu de l'Assignia Manresa, Josep Vives, va tenir l'assistència d'una vintena de persones. Malgrat que no hi va haver les batalles econòmiques pels quadres dels darrers anys, es van arribar a pagar 770 euros per un oli sobre fusta d'Ignasi Corrons, 680 per un acrílic de Joaquim Falcó i 600 per un oli de Miquel Esparbé. També va destacar els 350 que es van pagar pel quadre del ja desaparegut Cerdans, cedit per la propietària de l'obra.

Entre els assistents a la subhasta hi havia alguns dels artistes. Un d'ells va ser Jaume Casacuberta. El seu acrílic de les muntanyes de Montserrat va ser adquirit per 270 euros.