Els treballs de millora dels camins de l'Anella Verda ja s'han completat. Les tasques han consistit en el desbrossament de camins, així com diferents arranjaments en alguns trams dels itineraris de natura.

Els treballs s´han centrat en la millora i obertura de pas dels tres corriols d´accés principals al peu del Collbaix, entre aquests l´antic camí de Fonollosa. Així mateix s´ha desbrossat l´itinerari que ressegueix el riu Cardener des dels espais de ribera situats a les fàbriques Blanca i Vermella fins al torrent del Poal a la zona del meandre de Miralpeix. Aquestes actuacions han inclòs la millora dels espais de la font de Sant Pau i una desbrossada en profunditat a banda i banda del calaix de formigó que ressegueix el canal dels Panyos, entre el pont Nou i la resclosa dels Panyos.

Els treballs també han anat adreçats a millorar alguns trams de l´itinerar i sud de la riera de Rajadell. En concret, les actuacions s´han centrat especialment en millorar diversos punts de la baixada de l´antic camí de Castellgalí entre l´altiplà de Santa Caterina i la desembocadura de la riera. En aquest tram, s´ha executat un gual sobre una rasa per permetre el pas a peu amb més comoditat i en la reconstrucció d´un dels antics murs de pedra seca del camí que s´havia esfondrat.