L'acte central de la campanya de les europees d'ERC va arrancar ahir al migdia a Barcelona amb la presència destacada de l'expresident de la Generalitat i exlíder del PSC, Pasqual Maragall, que ha estat ovacionat pels assistents i s'ha abraçat amb l'històric dirigent d'ERC, Jordi Carbonell.

Pasqual Maragall va arribar al lloc on ERC celebrava el seu acte central, el pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona, minuts abans que comencessin les actuacions musicals prèvies als mítings dels candidats. L'arribada de Pasqual Maragall, germà del candidat número dos de la llista dels republicans, l'exconseller Ernest Maragall, va ser acollida pels assistents a l'acte amb una prolongada ovació des del mateix moment en què des del sistema de megafonia del recinte es va anunciar la seva presència.

Quan va arribar, Maragall es va saludar efusivament amb el líder d'ERC, Oriol Junqueras, i altres dirigents republicans, així com pels principals candidats.

Després de l´acte d´ahir, ERC continua avui la seva campanya per a les europees al teatre Conservatori de Manresa. El míting, acte principal de la campanya dels republicans a la Catalunya Central, tindrà lloc a les 8 del vespre i tindrà els parlaments de Marta Rovira, secretària general d'Esquerra; d'Alfred Bosch, portaveu republicà al Congrés dels Diputats; i de Marie Kapretz, candidata regional i número 5 de la llista europea.