Segueix-nos a les xarxes socials:

En dos anys el carrer del Balç ha triplicat les visites en la primera quinzena d'agost

El turisme estranger, principalment provinent d'Europa, ha augmentat el 5%, i l'espanyol, el 4%

En dos anys el carrer del Balç ha triplicat les visites en la primera quinzena d'agostarxiu/g. camps

En dos anys, l'espai museïtzat del carrer del Balç ha viscut un increment considerable dels visitants durant la primera quinzena del mes d'agost. De 70 visites l'any 2012 ha passat a 213 enguany, de manera que les ha triplicat. L'any passat en va rebre 121.

Entre els visitants que hi han anat els mesos de juny, juliol i la primera quinzena d'agost, destaca l'increment dels turistes estrangers, amb un 5% -principalment arribats de països d'Europa i, en concret, de França- i dels espanyols, amb un 4%. Els primers passen d'un 10 a un 15% respecte els dos anys anteriors, i els segons, d'un 13 a un 17%. El turisme català continua sent el majoritari, amb un 68% del total de les visites.

Mentre que els visitants corresponents a la primera quinzena d'agost s'han triplicat en dos anys, els que han passat pel centre d'interpretació entre aquesta primera quinzena i els mesos de juny i de juliol s'han duplicat. De 822 visites el 2012 s'ha passat a 1.284 l'any passat i a 1.627 enguany. Hi ha ajudat l'organització d'activitats que hi han portat gent, com les edicions del Festapes del juny i el juliol, i l'estrena del festival de teatre A pell, que hi ha programat set obres de petit format durant el juliol.

Prem per veure més contingut per a tu