La Balconada de Manresa prepara una nova edició de la seva fira d’entitats

Hi haurà parades al llarg del tot el passeig del barri, i tanbé activitats culturals i lúdiques

Les entitats i serveis del barri de La balconada es donaran a conèixer un cop més

Les entitats i serveis del barri de La balconada es donaran a conèixer un cop més / ARXIU/ABEL GALLARDO

Redacció

Compartir un espai de trobada i donar-se a conèixer i difondre les seves activitats. Aquests són els principals objectius de la fira d’entitats de La Balconada que el barri prepara per al pròxim dissabte 25 de maig durant tot el dia.

S’instal·laran parades al llarg del passeig del barri de Manresa. Les activitats començaran a les 10 del matí amb puntaires, una xocolatada popular i les activitats pròpies de les entitats.

Durant tota la jornada les entitats es presentaran i podran mostrar quines activitats i serveis ofereixen.

A més, també es presentarà el número 5 de la revista veïnal La veu de La Balconada, impulsada per l’Associació de Veïns amb el suport del Pla de Desenvolupament Comunitari.

A les 12 del migdia, a l’escenari del mateix passeig, hi haurà les actuacions musicals previstes. Actuaran el duet Lagarto & Sr. Lobo, fent tribut a la música popular i d’autor. Els assistents també podran gaudir de les actuacions de la coral del Casal de la Gent Gran de La Balconada, sota la direcció de Pep Torras, i del grup de sevillanes del barri.

A les 2 del migdia es durà a terme un dinar popular pel preu de 7 €. Amb aquesta activitat es clourà la jornada, de forma distesa i tot fent comunitat. Els tiquets pel dinar popular són limitats i cal comprar-los amb antelació a un dels tres punts de venda: el Local de l'Associació de Veïns (Plaça Oleguer Miró), el Casal de la Gent Gran o la Unió Esportiva La Balconada, en el seu horari habitual.

La fira d’entitats és una activitat organitzada de forma comunitària en el marc de la Xarxa de Serveis i Entitats de La Balconada, impulsada a través del Pla de Desenvolupament Comunitari de La Balconada. La logística l'assumirà l’Associació de Veïns i l’entitat juvenil Balcultural, que s’estrenarà en l’organització d’activitats com aquesta.