Segueix-nos a les xarxes socials:

La misteriosa habitació 306 de la Manresa fantasmal

Un castell nord-americà amb el nom de la ciutat té la fama de casa embruixada del país

La misteriosa habitació 306 de la Manresa fantasmal

Per als habitants de la localitat de Port Townsend, a l´estat de Washington (Estats Units), la paraula Manresa és sinònim de misteri. El motiu és ben senzill. Als afores d´aquesta localitat nord-americana s´aixeca el castell Manresa, construït a final del segle XIX. Ara reconvertit en hotel, l´edifici té la fama de disposar d´una habitació, la 306, on un esperit es passeja amb plena normalitat i atemoreix els hostes.

Segons explica la llegenda, l´aparició pertany a una jove coneguda com a Kate, que s´hauria precipitat al buit des de la finestra de la cambra després d´esperar en va durant hores que el seu amant tornés dels camps de batalla. Des d´aleshores, la seva imatge -que també apareix en una fotografia penjada a la paret de la recepció- es deixa veure de tant en tant a la seva cambra i a les contigües. Això sí, d´acord amb les cròniques dels apassionats d´aquests temes que s´han proposat passar una nit en aquestes dependències, sense interpel.lar directament els inquilins.

Tal com apunten algunes fonts, les històries sobre aparicions sobrenaturals en aquest edifici les hauria començat a divulgar l´encarregat del bar de l´hotel, a mitjan segle passat. L´objectiu hauria estat intentar posar llum a una sèrie de fenòmens inexplicables que succeïen al castell des de feia uns anys.

Entre aquests fenòmens, com apareix en el llibre de registres de l´establiment -convertit en una mena de Bíblia per als amants del món sobrenatural-, hi ha llums que s´encenen i s´apaguen sense motiu aparent, veus, peülles de cavalls i olors d´espígol provinents del no res que s´esvaeixen amb la mateixa velocitat que es manifesten.

Prem per veure més contingut per a tu