Vint-i-cinc treballadors de Correus s'han concentrat aquest matí davant de l'oficina de la plaça Espanya de Manresa per denunciar que la direcció central de la companyia ha introduït canvis organitzatius que repercutiran en un empitjorament del servei. Segons el delegat sindical de la CGT, Luis Martínez, el servei de repartiment de correspondència urgent desapareixerà «amb els consegüents perjudicis per als ciutadans de Manresa» que rebran les trameses amb més dilació.

També ha assegurat que s'han eliminat 10 llocs de treball en el repartiment de les trameses al carrer el que fa que hi hagi correspondència que no es reparteixi al dia. Martínez diu que els canvis són conseqüència d'una reestructuració del servei que es fa a nivell general de la companyia i que a Manresa tindrà aquestes afectacions, de la mateixa forma que en altres ciutats hi haurà una repercussió proporcional.

Per la seva banda, l'empresa no comparteix la denúncia feta per treballadors. Per començar considera que la proximitat de les eleccions sindicals pot influir a l'hora de fer valoracions per part de sindicats com la CGT i assegura que si bé és cert que s'han reduït de 44 a 38 els sectors en què està dividida la ciutat per a fer el repartiment de les cartes i que això vol dir que els carters tindran un sector més gran, també és veritat que el volum de correspondència ha baixat molt durant els darrers anys i això vol dir que la feina serà equivalent i sempre dins dels paràmetres de quilòmetres recorreguts i trameses lliurades. En cap cas, assegura la companyia, s'elimina el repartiment diari de correspondència.