Segueix-nos a les xarxes socials:

Pere Ribera és el nou president de la Cambra de la Propietat Urbana

Substitueix al capdavant de l'entitat cameral Lluís Teixidor Solé, en el càrrec entre els anys 2001 i 2014

Pere Ribera és el nou president de la Cambra de la Propietat Urbana

L'advocat Pere Ribera Sellarès és el nou president de la Cambra de la Propietat Urbana de Manresa i el Bages en substitució de Lluís Teixidor Solé, que ha ocupat el càrrec entre els anys 2001 i 2014.

Pere Ribera va ser secretari general de Caixa Manresa fins a la seva fusió amb les caixes de Tarragona i Catalunya. És, per altra banda, fill del que va ser president de la Cambra de la Propietat durant els anys 1999 a 2001, Manel Ribera Firmat.

La junta quedà composta per Joan Masachs com a vicepresident; Maria Teresa Masats, tresorera; Josep Camps, comptador; Màrius Comallonga, Anna Maria Torras i Rosa Maria Torras, vocals. Jordi Carreras es manté en el càrrec de secretari de la junta.

La nova junta de govern és el resultat de les eleccions per a la renovació parcial de la Junta de Govern de la Cambra, a la qual es va presentar una única candidatura agrupada, que va fer innecessària la votació, i els seus integrants van quedar elegits directament. Els membres de la candidatura proclamada són Màrius Comallonga Sala, Joan Masachs Mills, Maria Teresa Masats Carbonell i Anna Maria Torras Giró, i la junta queda completada amb els membres actuals: Josep Camps Genovès, Pere Ribera Sellarès i Rosa Maria Torras Sanjaume.

Prem per veure més contingut per a tu