El conductor que aquest dimarts al migdia va fugir a peu després d'accidentar-se en uns marges del pont de Sant Francesc de Manresa es va acabar presentant voluntàriament a la nit a la comissaria dels Mossos, segons ha explicat avui el cos policial. En el moment de l'accident, l'home estava fugint d'un control policial a la C-55 perquè circulava sense permís de conduir.

Per aquest motiu, els Mossos li van imputar un delite de conducció temerària i un altre per circular sense el permís de conducció. A més a més, el van denunciar administrativament per excès de velocitat perquè, quan circulava per la C-55, va ser fotografiat per un radar mòbil a una velocitat de 117 km/h, quan el màxim permès en aquesta via és de 90 km/h. En el moment en què les patrulles li van ordenar que s'aturés per notificar-li la infracció, a l'altura de la gasolinera de Sant Jordi, el conductor va fer cas omís de l'ordre i va fugir temeràriament.

El denunciat és un veí de 33 anys d'edat de Sant Vicenç de Castellet, de nacionalitat marroquina. Els fets van tenir lloc aquest dimarts cap a 2/4 de 2 del migdia. Després de saltar-se el control policial, l'home va fugir a gran velocitat en sentit Manresa. Tot seguit, per intentar despistar les patrulles, es va desviar cap a la carretera de Can Poc Oli i va passar per davant de l'estació de Renfe de Manresa a gran velocitat. Un cop va arribar a la cruïlla amb el pont de Sant Francesc, el conductor temerari va perdre el control del vehicle i es va estimbar contra la tanca lateral del pont. Malgrat l'aparositat de l'accident, va sortir pel seu compte del vehicle i es va escapar a peu.