Els Mossos d'Esquadra continuaven buscant ahir al vespre, a l'hora de tancar aquesta edició, el conductor que unes hores abans havia fugit a peu després d'accidentar-se en uns marges del pont de Sant Francesc de Manresa. L'home estava fugint a gran velocitat d'un control policial en el moment de tenir l'accident.

Els fets, segons van explicar els Mossos d'Esquadra, van tenir lloc a 2/4 de 2 del migdia. El conductor escàpol estava circulant per la carretera C-55, quan, a l'altura de la gasolinera Sant Jordi dels Comtals, va observar que hi havia un control de trànsit dels Mossos. En veure les patrulles, l'home va accelerar i en va fugir a gran velocitat, en sentit Manresa.

Tot seguit, per intentar despistar les patrulles, es va desviar cap a la carretera de Can Poc Oli i va passar per davant de l'estació de Renfe de Manresa a gran velocitat, segons va explicar a aquest diari un taxista que hi havia en aquell moment a l'aparcament. Un cop va arribar a la cruïlla amb el pont de Sant Francesc, el conductor temerari va perdre el control del vehicle i es va estimbar contra la tanca lateral del pont, però la frenada no va deixar cap rastre a l'asfalt.