Segueix-nos a les xarxes socials:

El rector de la Politècnica reclama més suport econòmic per a l'EPSEM

Enric Fossas demana un compromís real del territori amb l'equipament universitari manresà

La Politècnica de Manresa té el reconeixement del territori, però fa falta més compromís real de les institucions i també econòmic, pensa el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Enric Fossas. Ahir va visitar l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM). Va venir a dir que de les paraules s'ha de passar als fets.

Fossas va estar acompanyat de la cúpula de la Politècnica de Catalunya. També van ser a Manresa el president del Consell Social de la UPC, Ramon Carbonell, i la gerent, Olga Lanau.

Va assegurar que és agradable per a un rector d'una universitat que té una seu important a Manresa "el reconeixement del territori. Moltes vegades ha estat de paraula, però entenc i espero que amb el temps sigui un compromís real, econòmic fins i tot". Va recordar que en 4 anys la UPC ha tingut una retallada d'entre el 25 i el 30 % de l'aportació de la Generalitat, i que el finançament per fer recerca està sota mínims. Va avançar que té previst reunir-se amb els alcaldes dels municipis on la universitat té centres per "explicar la situació, que és crítica, i demanar ajuda".

Prem per veure més contingut per a tu