Marta Rovira acompanyarà Pere Culell, aquest dimecres, en l’acte central de campanya d’ERC a Manresa L’acte central de campanya d’ERC tindrà lloc aquest dimecres, 13 de maig, a partir de de 2/4 de 8 del vespre, al Teatre Conservatori de Manresa.

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, i l’alcaldable a Manresa, Pere Culell, seran els ponents, acompanyats de tots els alcaldables de la comarca. Marta Rovira parlarà de la necessitat de disposar d’un estat propi com a única garantia que tenen les ciutats de comptar amb els recursos necessaris per fer autèntiques polítiques socials i de promoció econòmica. I remarcarà la importància d’aconseguir ajuntaments independentistes per tal de facilitar l’assoliment d’un estat propi. Pere Culell exposarà els punts cardinals del programa republicà, i destacarà sobretot aquells que incideixen en la millora de la qualitat de vida dels manresans, com ara els aspectes referents a la cohesió social, a l’emprenedoria i a la promoció local.

L’acte comptarà amb la presència dels 32 alcaldables d’ERC de les comarques del Bages i el Moianès. ç

Els ponents:

Marta Rovira (Vic, 1977) és llicenciada en dret. Ha estat professora a l’Escola Politècnica de Catalunya, vocal secretària dels Joves Advocats de Catalunya, membre de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Vic i responsable de l’Associació d’estudiants “Juristes sense fronteres” de la UPF. És membre de la colla castellera Sagals d’Osona. Milita a la secció local de Vic des del 2005, i actualment és diputada al Parlament de Catalunya per Osona, i la secretària general del partit republicà.

Pere Culell, (Manresa, 1955) és llicenciat en medicina i cirurgia, especialista en cirurgia general, doctor en medicina i cirurgia, i màster en senologia i patologia mamària per la UB. Ha estat cooperant des del 1999 amb ONG com Associació d’Amics de la UNESCO de Manresa i CODES- CAM (cooperació desenvolupament del Camerun); i ha col·laborat amb TERMCAT. Actualment és coordinador de la Unitat de Patologia Mamària d’Althaia-Xarxa assistencial de Manresa i coordinador del Programa de Cribratge del Càncer de Mama del Bages, Berguedà i Solsonès. ha estat president d’ERC Manresa i actualment és regidor i portaveu de la formació republicana a l’Ajuntament de Manresa.