Segueix-nos a les xarxes socials:

Centenars de persones participen i fan gran la Marxa de Torxes de Manresa

La desfilada ha sortit de Crist Rei i ha avançat cap a la plaça Major il·luminant al seu pas el Passeig, el Born i el carrer Sant Miquel. L'organització preveu activitat davant l'Ajuntament fins la mitjanit, quan començarà la campanya electoral

Centenars de persones participen i fan gran la Marxa de Torxes de ManresaSalvador Redó

La Marxa de Torxes per la Independència ha reunit aquest dijous al vespre centenars de persones al centre de Manresa. La desfilada ha arrencat passats 2/4 de 9 del vespre a Crist Rei i ha començat a avançar pel primer tram del Passeig de Pere III, que s'ha omplert de gent lluint torxes enceses i cridant «independència».

D'allà, el recorregut de la marxa ha seguit cap a la plaça de Sant Domènec, el carrer del Born, la Plana de l'Om i el carrer de Sant Miquel abans d'arribar a la plaça Major, que ha quedat curulla i il·luminada. "La plaça major de Manresa plena com mai. Clima càlid. I no és per l'escalfor de les torxes", ha piluat l'exconseller republicà Josep Huguet.

A l'acte hi han pres part la periodista Patricia Gabancho, responsable del parlament final. I com a novetat, enguany hi havia prevista una botifarrada popular davant l'edifici consistorial i una actuació del grup musical 4CAT. L'objectiu, segons els organitzadors, era mantenir l'ambient a la plaça fins a la mitjanit, moment en què és previst el tret de sortida oficial a la campanya per a les eleccions del 27 de setembre.

Prem per veure més contingut per a tu