Segueix-nos a les xarxes socials:

El Casal de Gent Gran incorpora al curs nous tallers de salut i benestar

L'associació de gent gran Viure i Conviure del Casal de la Gent Gran de Manresa, al carrer de Circumval·lació, ja té a punt la programació per al nou curs. Entre d'altres, hi ha quatre nous tallers de salut i benestar organitzats amb la col·laboració de La Caixa i d'Ibercaja. Tracten sobre hàbits de vida saludables, descansar bé i sobre memòria i vivències personals. Es faran l'octubre i novembre.

El divendres 18 de setembre, a les 5 de la tarda, tindrà lloc l'acte d'obertura del curs 2015-2016, amb la presentació de les activitats; un concert del grup Lisboa Zentral Café; la inauguració de l'exposició de treballs manuals i de dibuix i pintura realitzats el curs passat, que es podrà visitar fins al 29 de setembre, i una projecció amb el resum de les activitats del curs anterior. Tres dies abans, dimarts 15, a les 5 de la tarda, hi haurà una conferència col·loqui sobre "Les pensions i l'estat del benestar a la Catalunya del futur", a càrrec de Josep Heras, expresident de l'ANC Bages; hi haurà berenar i beguda per a tots els participants.

Del 21 al 29 de setembre es podran fer les inscripcions a totes les activitats del curs. Els dies 21, 22 i 23, de 10 del matí a 12.30 i de 16.30 a les 7 del vespre; i els dies 24, 25, 28 i 29, els matins, de 10 a 12.30.

Prem per veure més contingut per a tu