Segueix-nos a les xarxes socials:

Allau de visitants al pessebre del Pont Llarg

Una hora i mitja després d'obrir al públic, encara hi havia cues per poder accedir a l'espai de l'escenificació

L'afluència massiva de visitants va sorprendre els organitzadors del pessebre vivent del Pont Llarg. Ahir les 8 del vespre, quan ja feia una hora i mitja que la representació estava oberta al públic, encara hi havia cua per entrar. En total, es van vendre 2.350 entrades, una xifra que demostra que la representació nadalenca guanya força a cada edició i que té un públic fidel. I és que hi van anar uns 300 visitants més que l'any passat. Amb mil representants per hora, el pessebre vivent es converteix en un dels actes més potents del calendari escènic de la ciutat.

A les 7 de la tarda, quan ja feia mitja hora que les primeres persones havien accedit a l'entorn del regadiu del Poal, la cua anava des de la rotonda d'entrada de Manresa, a l'avinguda Universitat, fins a l'inici del camí que porta als camps als quals dóna aigua l'aqüeducte del Pont Llarg de la Sèquia. "La quantitat de gent que ha vingut ha superat totes les nostres expectatives. Cada cop la cua és més llarga i ens haurem de plantejar si obrim durant més estona el pessebre en les properes edicions", comentava la coordinadora del pessebre, Àngels Serentill.

El pessebre vivent del Pont Llarg acumula 38 edicions, però és la quarta que li han donat un format molt més gran per atraure més públic i reivindicar l'aqüeducte manresà. "Hem superat amb escreix el nostre objectiu perquè anys enrere poca gent sabia ubicar el Pont Llarg i en canvi ara tothom sap què és", destacava Serentill. Els organitzadors asseguren que la representació nadalenca està guanyant adeptes d'altres comarques. "Hi ha més persones que altres anys que no són de Manresa ni de poblacions del Bages", assegurava.

Prem per veure més contingut per a tu