Segueix-nos a les xarxes socials:

Les obres al Joc de la Pilota s'encallen i no s'enllestiran per festes com era previst

Els treballs inacabats han obligat a canviar el recorregut de la cavalcada dels Reis d'Orient

Les obres al Joc de la Pilota s'encallen i no s'enllestiran per festes com era previstj. m. g.

Les obres al carrer del Joc de Pilota s'haurien d'haver acabat el mes de desembre però s'han allargat perquè s'ha ampliat el seu àmbit d'actuació, i no és previst que finalitzin fins a mitjan febrer.

Les obres inacabades han obligat a canviar el recorregut de la cavalcada dels Reis d'Orient del pròxim 5 de gener, que sempre passaven pel Joc de la Pilota per continuar pel Sobrerroca i acabar a la plaça Major (vegeu el Regió7 de dimarts) Aquest any les carrosses s'aturaran a la plaça de Sant Domènec un cop hagin recorregut tot el centre de la ciutat, i Ses Majestats i la seva comitiva faran a peu el trajecte fins a l'Ajuntament.

Les obres d'urbanització al Joc de la Pilota van començar el mes de setembre passat, i les primeres previsions eren que s'acabessin el desembre, coincidint amb la campanya de Nadal. De fet, a la roda de premsa que es va celebrar al principi de desembre per presentar els actes nadalencs a Manresa es donava per fet que així seria, de forma que la cavalcada faria el seu recorregut habitual. Finalment s'ha hagut de canviar.

Prem per veure més contingut per a tu