Segueix-nos a les xarxes socials:

L'expresident Maragall en una trobada sobre l'Alzheimer, a Manresa

L'expresident de la Generalitat i exalcalde de Barcelona, Pasqual Maragall és el primer convidat d'una activitat nova organitzada per l'Associació de Familiars d'Al-zheimer i que consisteix en una trobada a l'hora del cafè. Maragall serà a Manresa el dijous, 28 de gener.

El projecte porta per nom "Alzheimer a l'hora del cafè", i consistirà en un espai de trobada per fer una conversa-tertúlia "amb la quotidianitat d'un cafè". Se celebrarà el darrer dijous de cada mes a les 5 de la tarda al cafè Maïami, a la Muralla de Sant Domènec.

L'Associació de Familiars d'Al-zheimer compartirà aquest primer cafè amb Cristina Maragall, filla de l'expresident, i Diana Garrigosa, esposa de Maragall. Ambdues formen part de la Fundació Pasqual Maragall. Al final de l'acte l'expresident, afectat per la malaltia, saludarà personalment els assistents a l'acte.

La fundació es va crear l'abril del 2008 fruit del compromís públic de Maragall després de ser diagnosticat. Recapta diners per fer recerca per vèncer la malaltia.

Prem per veure més contingut per a tu