Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Associació de Familiars d'Alzheimer "combatrà" la malaltia amb cafès tertúlia

El primer acte es farà aquest dijous amb la presència de l'expresident Pasqual Maragall

L'Associació de Familiars d'Alzheimer "combatrà" la malaltia amb cafès tertúliaj.m.g.

La Fundació Maragall, el dinamitzador Joan Morros, la meteoròloga Míriam Santamaria, l'investigador Pere-Joan Cardona i la infermera i escriptora Pilar Duocastella són els convidats a la iniciativa "Alzheimer a l'hora del cafè" que cada darrer dijous de mes organitzarà l'Associació de Familiars d'Alzheimer.

Començarà aquest dijous, i tal com va avançar Regió7 hi prendrà part l'expresident de la Generalitat i exalcalde de Barcelona, Pasqual Maragall, que saludarà els assistents. A la conversa-tertúlia hi prendran part la seva esposa, Diana Garrigosa, i la seva filla i portaveu de la Fundació Pasqual Maragall, Cristina Maragall.

Segons Pep Garcia, de l'organització, l'acte està pensat per fer una tertúlia "pausada i obrir portes i finestres que l'Alzheimer tanca". Comenta que no hi ha cap iniciativa d'aquest tipus a Catalunya o a l'estat espanyol.

Per a la presidenta de l'associació, Rosa Riera, "fem serveis per a malalts i familiars, però no com aquest". En la iniciativa hi col·labora Diesa Restauració. Se celebrarà l'últim dijous de cada mes, a les 5 de la tarda, al bar-restaurant Maïami, a la Muralla.

Prem per veure més contingut per a tu