Segueix-nos a les xarxes socials:

L'institut Guillem Catà de Manresa celebra els 25 anys amb una xerrada sobre l'adolescència

La conferència "L'adolescència no és la bella dorment" tindrà lloc al saló de sessions

L'institut Guillem Catà de Manresa celebra els 25 anys amb una xerrada sobre l'adolescènciaArxiu particular

Avui a les 8 del vespre, al Saló de Sessions de l´Ajuntament de Manresa, i emmarcada en la commemoració dels 25 anys de l´Institut Guillem Catà, tindrà lloc la conferència que porta per títol "L´adolescència no és la bella dorment". Dins del 9è Cicle de Xerrades de Mares i Pares 2015 - 2016, la conferència anirà a càrrec de Jaume Cela, mestre jubilat i escriptor; i Juli Palou, professor titular de la Facultat d´Educació de la Universitat de Barcelona. L'acte és obert a tothom.

Durant la trobada d'aquest vespre, Jaume Cela i Juli Palou disseccionaran l´adolescència i explicaran perquè és una de les etapes més apassionants de la vida humana. Ambdós pedagogs són membres de l´Associació de mestres Rosa Sensat, de la FMRP de Catalunya i del Consell Escolar de Catalunya; i són autors de les obres següents: 'Amb veu de mestre', premi Rosa Sensat de Pedagogia el 1992; 'Carta als mestres que comencen'; i 'Mestres en rima lliure'.

L'acte, que tindrà la participació de l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, i de la directora del centre, Marta Codina, clourà amb la intervenció musical de la big band de l´institut i la interpretació de l´himne "El Catà en fa 25" a càrrec dels alumnes del centre.

Prem per veure més contingut per a tu