Avui a les 8 del vespre, al Saló de Sessions de l´Ajuntament de Manresa, i emmarcada en la commemoració dels 25 anys de l´Institut Guillem Catà, tindrà lloc la conferència que porta per títol "L´adolescència no és la bella dorment". Dins del 9è Cicle de Xerrades de Mares i Pares 2015 - 2016, la conferència anirà a càrrec de Jaume Cela, mestre jubilat i escriptor; i Juli Palou, professor titular de la Facultat d´Educació de la Universitat de Barcelona. L'acte és obert a tothom.

Durant la trobada d'aquest vespre, Jaume Cela i Juli Palou disseccionaran l´adolescència i explicaran perquè és una de les etapes més apassionants de la vida humana. Ambdós pedagogs són membres de l´Associació de mestres Rosa Sensat, de la FMRP de Catalunya i del Consell Escolar de Catalunya; i són autors de les obres següents: 'Amb veu de mestre', premi Rosa Sensat de Pedagogia el 1992; 'Carta als mestres que comencen'; i 'Mestres en rima lliure'.

L'acte, que tindrà la participació de l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, i de la directora del centre, Marta Codina, clourà amb la intervenció musical de la big band de l´institut i la interpretació de l´himne "El Catà en fa 25" a càrrec dels alumnes del centre.