L'Ajuntament de Manresa manifestarà la seva oposició al projecte de construcció d'una benzinera, un hotel i un local de restauració al costat del parc de l'Agulla, dins el terme de Sant Fruitós de Bages, en la comissió executiva del Consorci de l'Agulla -que integra representants dels dos municipis- del dia 29 de febrer.

Segons va informar el regidor de Planejament, Projectes Urbans i Entorn Natural, Marc Aloy (ERC), en aquests moments els serveis tècnics de l'Ajuntament estan elaborant un informe que servirà de base al front d'oposició política al projecte que s'està bastint.

Aloy, a preguntes del grup municipal de la CUP, va explicar que l'oficina territorial del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha demanat a l'Ajuntament de Manresa un informe de l'impacte del projecte, com a municipi directament afectat.

La notificació va ser rebuda el 2 de febrer amb un termini de 30 dies hàbils per al seu compliment, el que implica que la data màxima de lliurament és el 14 de març.

Segons Aloy, a l'executiva del 29 de febrer, "els membres del govern ja manifestaran la seva oposició a aquest projecte".

El regidor d'Urbanisme, però, va assegurar que la voluntat del govern és integrar tots els grups de l'oposició en aquesta batalla política i la primera setmana de març es durà a terme una reunió de portaveus dels grups municipals per fer pinya al voltant de l'informe que sol·licita la Generalitat, i que també serà lliurat a la Comissió d'Urbanisme de Territori.