Segueix-nos a les xarxes socials:

Minut de silenci a Manresa en homenatge als refugiats

L'Ajuntament de la capital del Bages s'ha sumat així als actes pel Dia Mundial de les Persones Refugiades

Minut de silenci a Manresa en homenatge als refugiatsAJM

La plaça Major de Manresa ha celebrat, aquest dilluns, un minut de silenci amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades. L'acte es va celebrar a les 12 del migdia per denunciar la situació que viuen milers de persones obligades a fugir de les seves llars per motius com la guerra, raça, religió, nacionalitat, orientació sexual.

La concentració -que va aplegar una cinquantena de persones- es va fer davant la porta de l'edifici consistorial amb la presència de l´alcalde de la ciutat, Valentí Junyent; de la regidora d´Acció Social i Cooperació, Àngels Santolària; així com altres regidors i regidores de l´Ajuntament, treballadors municipals i ciutadans i ciutadanes que es van afegir a la convocatòria de l´Ajuntament de Manresa.

L´acte s´emmarca dins els actes organitzats a la ciutat per sensibilitzar la població sobre les causes que motiva l´actual crisi de refugiats i, al seu torn, posar en valor el treball de les entitats i ONG que es dediquen a l´asil, l´acollida i el benestar dels refugiats.

Prem per veure més contingut per a tu