Segueix-nos a les xarxes socials:

El Banc de Sang tindrà cada dia una vintena de melons per repartir entre els donants

Fins al 29 de juliol regalarà un meló per acapte per esquivar la pèrdua de donacions durant l'estiu

El Banc de Sang tindrà cada dia una vintena de melons per repartir entre els donantsmireia arso

Durant l'estiu, les donacions de sang baixen entre el 25 i el 30 % pels canvis d'hàbits de la ciutadania. Per esquivar aquesta pèrdua de donants, el Banc de Sang i Teixits de Manresa ha posat en marxa una promoció inèdita i original que consisteix a regalar un meló a cada donant de sang. Va començar divendres dia 1 i s'allargarà fins al dia 29.

Cada dia, Mercafruits, empresa que fa possible aquesta campanya, portarà al Banc de Sang, amb seu a l'Hospital de Sant Joan de Déu (al passadís exterior d'accés a les consultes externes) una vintena de melons La Flor per repartir entre els donants que hi passin aquell dia. Es tracta d'una campanya que només es fa a Manresa per la complexitat de fer-la arribar a tots els bancs de sang de Catalunya, tenint en compte que cada dia es pot arribar al miler de donacions.

L'horari del Banc de Sang és de dilluns a divendres, de les 11 del matí a les 3 de la tarda i de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. El mes d'agost tancarà però, com és costum des de fa més de deu anys, una unitat mòbil farà estada els dimarts, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre, a la plaça de Crist Rei.

Per donar sang cal ser major d'edat, pesar cinquanta quilos o més i, en el cas de les dones, no estar embarassada. No cal estar en dejú.

Prem per veure més contingut per a tu