La Policia Local de Manresa, en el marc de la programació que commemora els 150 anys del cos, ha organitzat per aquest dijous, 13 d´octubre, la conferència "Visió multidisciplinar de la gestió de les emergències a la Catalunya Central", un acte que té l´objectiu d´oferir una fotografia actual del funcionament de les emergències des de l´òptica de professionals que formen part dels diferents cossos, organismes i institucions que hi treballen.

L´acte tindrà lloc ala Salad´actes dela FUB- edifici FUB-2- a dos quarts de 7 de la tarda i és obert a tothom. Els ponents que participaran en aquesta conferència són Francesc Boya, cap de Bombers de la Regió Central d´Emergències; la doctora Anna Fontquerni, cap de la Regió Central del SEM; el sots inspector Joan Salamanya, cap de la SRC de Mossos d´Esquadra; Agnès Centellas, responsable de Protecció Civil dels Serveis Territorials de la Catalunya Central; Montse Cambray, tècnica de Protecció Civil de l´Ajuntament de Manresa; i el sergent Carles Muñoz, responsable de l´àrea de Trànsit i Mobilitat de la Policia Local de Manresa.

L´acte està moderat per Xavier Jovés, ex-cap de Protecció Civil de Manresa, i compta amb la col·laboració de UManresa, Universitrat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Es faran dues conferències més

Aquest conferència és la primera de tres conferències previstes per la regidoria de Seguretat Ciutadana de l´Ajuntament de Manresa per tal de donar a conèixer altres temes d´interès per a la ciutadania en l´àmbit de la seguretat.

La segona conferència prevista es farà el dimecres 26 d'octubre, a la seu del Montepio de Conductors, i anirà sobre la dona policia, amb agents de diferents cossos que ens explicaran la seva experiència. La tercera i darrera, es farà al Col·legi d'Advocats de Manresa, en una data per concretar entre el 9 i el 10 de novembre i en la qual es farà una valoració sobre la legislació penal que va entrar en vigor l'any passat, i en la qual hi ha prevista la participació de membres de la judicatura (jutges, fiscals i representant del Col·legi d'advocats).