Segueix-nos a les xarxes socials:

Diversos carrers es tallaràn al trànsit en motiu de la Fira de Sant Andreu

Aquest cap de setmana hi haurà diverses afectacions a la circulació de vehicles

En motiu de la Fira de Sant Andreu, aquest cap de setmana hi haurà afectacions al trànsit a diversos carrers de Manresa. Dissabte 3, a partir de les 17 fins les 22h i diumenge 4, de les 10h a les 22h es tallarà la circulació de vehicles a la carretera del Pont de Vilomara, entre el carrer Forneria i el carrer Viladordis.

Altres llocs on el trànsit es veurà afectat durant el dia de diumenge són el Passeig Pere III i els carrers Guimerà, Sant Josep, Primer de Maig, Camps i Fabrés i Font del Gat.

Pel que fa al transport públic, la línia 1 (dissabte) i la línia F (diumenge) canviaran el seu recorregut habitual. Se suprimiran les parades Forneria, Roger de Flor i Joan Amades i s'habilitaran les de Gaudí i Mercat de la Sagrada Família. El recorregut de la línia Mion - La Parada també quedarà afectat i passarà per l'Avinguda de les Bases de Manresa.

La parada de la Plaça Espanya d'autobusos interurbans restarà suprimida a partir de dissabte a les 17h i durant tot el dia de diumenge. Totes les línies que hi realitzin parada habitualment, només pararan a l'estació d'autobusos.

Prem per veure més contingut per a tu