Segueix-nos a les xarxes socials:

Treuen llums del terra del Pont Nou de Manresa perquè s'inunden

Hauran de reparar una desena de balises perquè els cables es van mullar

Treuen llums del terra del Pont Nou de Manresa perquè s'inundenG. C.

Les persones que aquests dies transitin pel Pont Nou s'adonaran que a la banda de la carretera de Cardona del pont falten una desena dels 104 llums que hi ha encastats al terra en sengles fileres. Els han retirat i han tapat el forat. La raó és que s'han inundat els forats i s'han mullat els cables.

L'Ajuntament ha informat que, a causa de les pluges i les humitats, en algunes de les lluminàries encastades a terra ha entrat aigua a l'interior del forat on hi ha la balisa i s'han mullat els cables. Per aquest motiu, s'han extret provisionalment les balises afectades i s'han cobert amb una tapa de protecció provisional. El problema s'ha focalitzat en una zona ombrívola del pont, on el pendent ha provocat l'entrada d'aigua a les balises. I ha afegit que la qüestió està en via de solució. S'hauran de protegir els cables d'entrada a la balisa de manera similar a com si fossin uns projectors submergibles de fonts ornamentals.

Els 104 llums que hi ha encastats al terra del Pont Nou estan repartits en dues tires a banda i banda. Quan es va inaugurar la restauració i els van encendre recordaven els d'una pista d'aterratge. Aviat en van rebaixar la intensitat.

Prem per veure més contingut per a tu