Segueix-nos a les xarxes socials:

Premi a la UPC Manresa per un nou sistema de control de consum energètic

Dolors Grau i Josep Font han obtingut el guardó de Medi Ambient de la Generalitat en la modalitat de Recerca i Desenvolupament

La professora Dolors Grau i el professor Josep Font, tots dos del departament d'Enginyeria Minera, Industrial i TIC de l' Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM), de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), han guanyat el premi de Recerca, Desenvolupament i Innovació, un dels guardons del Premi Medi Ambient.

El premi ha estat lliurat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, en el marc de l'acte commemoratiu del Dia Mundial del Medi Ambient, dedicat enguany a la connexió de les persones amb la natura.

El jurat del premi ha reconegut el projecte «SAVEnergy: foment de l'estalvi d'energia a les llars dels joves de secundària», impulsat per l'Exploratori dels Recursos de la Natura. El guardó ha estat atorgat ex aequo a aquest i a un altre projecte de la UAB.

El projecte SAVEnergy té per objectiu portar a terme accions adreçades als joves de secundària per tal d'incentivar l'estalvi energètic, en els seus instituts i especialment a les seves pròpies llars.

En aquest moment s'està portant a terme la prova pilot en dos instituts de Berga, la qual té un ajut del ministeri d'Educació, Cultura i Esport, atorgat a través del Campus d'Excel·lència internacional Barcelona Knowledge Campus (BKC), del qual forma part l'Exploratori. La intenció és poder extrapolar l'acció als set instituts de Berguedà.

Prem per veure més contingut per a tu