El barri dels Comtals de Manresa celebra la seva festa major d'estiu, que comença avui a les 8 de la tarda amb el tradicional chupinazo i l'obertura del servei de bar i entrepans a la pista poliesportiva del barri. A les 10 de la nit es projectarà una sessió de cinema apta per a tota la família.

Demà, la festa omplirà de colors l'antiga pista amb la festa Holi a partir de les 10 del matí, i en acabar, a les 11 del matí començarà la festa de l'escuma per a petits i grans. A continuació, a partir de la 1 del migdia, al local de l'associació, el vermut de festa major farà passar la set i la gana de tots els presents. A 2/4 de 9 del vespre, la festa continuarà amb el sopar popular, que constarà de pollastre a l'ast amb patates, pa, beguda i postres a 10 euros per persona. I per acabar el dia, a les 11 de la nit, a la pista poliesportiva començarà l'espectacle i el ball de Boulev-art events i després, discjòqueis.

Diumenge, a les 11 del matí, tobogan d'aigua per a totes les edats al carrer Cascall. A la 1 del migdia, segon vermut de festa major al local de l'associació, i, per finalitzar les festes, a les 8 del vespre, a la pista poliesportiva es podrà gaudir amb Karla Show i el showmag Gerard Borrell d'un espectacle de varietats.