La tercera fase del pla de xoc inclourà la reclamada intervenció al Camí de la Gravera, que anirà bastant més tard del que havia previst, d'entrada, l'equip de govern, que el novembre del 2016 va parlar d'iniciar els treballs al final del primer trimestre d'aquest 2017.

La paraula «reclamada» no és gratuïta. Els veïns de la barriada Mion-Puigberenguer fa dècades que demanen que es millori aquest vial pensant en els vianants, perquè ara és un autèntic perill per la manca de voreres.

Regió7 va informar el març passat que hi havia un problema amb dos propietaris dels quals s'havien d'ocupar uns terrenys per poder fer les obres i que, a diferència de tres més amb els quals s'havia arribat a un acord, aquests dos volien una indemnització. Ahir, el regidor Jordi Serracanta va anunciar que això ja està resolt. «Estem treballant el projecte perquè s'ha d'encaixar amb Aigües de Manresa perquè hi ha unes afectacions tant de xarxa com de clavegueram. En el moment que s'ajustin, s'aprovarà i, després, ja es passarà a la fase de licitació». Abans, es portarà a terme la segona fase, la de voreres, que «està en fase de contractació, amb la previsió que de cara al setembre-octubre es pugui portar a terme».