Dins del cicle de concerts que programa al convent de les caputxines de Manresa la Plataforma 379, integrada per persones i entitats que donen suport a les monges en la seva intenció de cedir el convent a la ciutat quan elles ja no hi siguin, ahir divendres al vespre va tenir lloc a l'església del convent l'espectacle de dansa i música clàssiques de la Índia "Dansànima".

L'actuació, que va anar a càrrec dels músics Shyam Sunder (Nova Delhi) i Federico Saneni (Milà) i de la ballarina Núria Sala Grau (Calaf), va tenir una bona assistència a l'església del convent de Sant Carles Borromeu del carrer de Talamanca. Com va anar la cessió frustrada

Recordem que les quatre monges que hi viuen volen cedir el convent a la ciutat, però que el Vaticà, amb el bisbat com a braç executor, els va tombar l'acord amb la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSMM) per fer-ho. La idea era que la FSSM tingués cura d'elles fins al final i, a canvi, que pogués fer una residència per a persones grans dependents al convent. La Plataforma 379 va néixer al cap d'un temps de l'anul·lació de l'acord per donar escalf a les caputxines i demostrar-los que en la seva lluita no estan soles.