L'Associació de Comerciants del Carrer Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i voltants celebrarà les Festes de Sant Miquel aquest divendres i dissabte amb diverses activitats lúdiques que es combinaran amb parades de comerç al carrer coincidint amb el Shopping Night 2017.

Divendres a la tarda hi haurà jocs al carrer Sant Miquel. A les 7, xocolatada i a 2/4 de 8, encesa d'espelmes. Dissabte hi haurà el tradicional mercat agrari a la plaça Major de 8 a 2, i al 2 de Piques, un torneig de Standard Magic que es durà a terme de les 10 del matí a les 2 del migdia.

Dissabte les activitats començaran a les 8 del vespre. Els comerços obriran i tindran parades al carrer. Amés a més, s'ha programat un concert de la Corneta Riallera al carrer Sant Miquel; una exhibició de Kick Boxing i Taekwondo infantil a la plaça Major, on també hi haurà desfilada de gossos que es poden adoptar. A la mateixa plaça se celebrarà, a 2/4 de 10 del vespre, una desfilada de moda que es repetirà a les 11 del vespre. A 2/4 d'11 Box GYM Manresa durà a terme una demostració de boxa i Kick Boxing femení i masculí.