Segueix-nos a les xarxes socials:

S'obre el termini per presentar propostes als pressupostos participatius

Fins al 31 de gener estarà obert

Fins al 31 de gener estarà obert el termini per presentar projectes per als pressupostos participatius del 2018. Les propostes, que es poden presentar mitjançant fitxa normalitzada a tots els registres de l'Ajuntament de Manresa, han de fer referència a qualsevol tipus d'actuació que reuneixi els requisits exigits.

Han de tractar sobre àmbits i temes de competència municipal, així com potenciar i afavorir els valors que l'Ajuntament de Manresa promou (l'atenció a les persones en les diverses etapes de la seva vida, la sostenibilitat, el respecte a les persones, al patrimoni i l'entorn, la proximitat i el suport a les iniciatives locals i ciutadanes, la solidaritat i la cooperació).

Igualment, l'objectiu de les iniciatives que es presentin han de donar resposta a una necessitat concreta i per tant s'han de justificar i argumentar. També han de tenir una visió de ciutat i generar un impacte en el conjunt del territori.

Per aquest motiu els projectes no poden superar els 50.000 euros, ni poden suposar un cost addicional de contractació de personal o un manteniment excessiu. Tampoc poden comprometre pressupostos futurs i afectar projectes en curs o planificats per l'Ajuntament. Per a més informació es pot trucar al 93 878 24 70 o enviar un correu electrònic a participacio@ajmanresa.cat.

Prem per veure més contingut per a tu