Segueix-nos a les xarxes socials:

ExpoBages concedeix el premi Pollet d'Or a Gossos pels seus 25 anys de trajectòria

El lliurament es farà efectiu en l'acte inaugural de la fira, que tindrà lloc el dissabte 19 de maig al matí

ExpoBages concedeix el premi Pollet d'Or a Gossos pels seus 25 anys de trajectòria

La comissió organitzadora d´ExpoBages ha concedit el Pollet d´Or 2018 al grup Gossos pels seus 25 anys de trajectòria. El Pollet d´Or és un premi que reconeix el paper de persones, empreses o entitats en la projecció de la ciutat de Manresa, una tasca que Gossos ha dut a terme de manera intensa al llarg d´aquests 25 anys portant la seva música per escenaris de tot el país. Amb el Pollet d´Or, la comissió organitzadora d´ExpoBages vol fer-los un merescut homenatge pocs dies després que el grup hagi celebrat el seu 25è aniversari amb un gran concert a l´Auditori de Barcelona.

El Pollet d´Or s´entregarà durant l´acte inaugural d´ExpoBages, que tindrà lloc el dissabte 19 de maig, a les 11.30 del matí a l´institut Lluís de Peguera. Precisament aquest institut va ser el que va veure néixer musicalment els Gossos, ara fa 25 anys. Els integrants del grup eren alumnes del centre i allà varen fer alguns dels seus primers concerts, abans de saltar a la fama.

ExpoBages, la fira multisectorial més gran de la Catalunya Central, se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de maig pels carrers del centre de Manresa i sumarà esforços amb la Fira de l´Ascensió que organtiza la Unió de Botiguers i Comerciants de la Ciutat.

Prem per veure més contingut per a tu