La comissió organitzadora d´ExpoBages ha concedit el Pollet d´Or 2018 al grup Gossos pels seus 25 anys de trajectòria. El Pollet d´Or és un premi que reconeix el paper de persones, empreses o entitats en la projecció de la ciutat de Manresa, una tasca que Gossos ha dut a terme de manera intensa al llarg d´aquests 25 anys portant la seva música per escenaris de tot el país. Amb el Pollet d´Or, la comissió organitzadora d´ExpoBages vol fer-los un merescut homenatge pocs dies després que el grup hagi celebrat el seu 25è aniversari amb un gran concert a l´Auditori de Barcelona.

El Pollet d´Or s´entregarà durant l´acte inaugural d´ExpoBages, que tindrà lloc el dissabte 19 de maig, a les 11.30 del matí a l´institut Lluís de Peguera. Precisament aquest institut va ser el que va veure néixer musicalment els Gossos, ara fa 25 anys. Els integrants del grup eren alumnes del centre i allà varen fer alguns dels seus primers concerts, abans de saltar a la fama.

ExpoBages, la fira multisectorial més gran de la Catalunya Central, se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de maig pels carrers del centre de Manresa i sumarà esforços amb la Fira de l´Ascensió que organtiza la Unió de Botiguers i Comerciants de la Ciutat.