L'Associació de Veïns del Poble Nou ha estrenat el nou local social cedit per l'Ajuntament de Manresa, en un acte amb presència de l'alcalde Valentí Junyent.

El local és al carrer Flor de Lis, 22 -al xamfrà del carrer Mossèn Serapi Farré i molt a prop del Centre Hospitalari-, i té una superfície de 173 m2.

Fins ara, l'entitat veïnal tenia la seva seu a l'antic Escorxador de Manresa, a la plaça Bages, 11, un espai que està en procés de rehabilitació per encabir nous serveis de la Fundació Universitària del Bages (FUB).

L'AV Poble Nou es va constituir legalment el 20 de març del 1978. El seu primer president va ser Pascual Entela l'any 1978 i des de l'any 1988 està presidit per Valentí Ser-ra. Inicialment, l'entitat va utilitzar els locals adjacents de la parròquia de Sant Josep i també va disposar d'un local provisional situat a la plaça de Mossèn Vidal. Després de moltes peticions, a partir de l'octubre del 1992, l'associació de veïns ja es poder instal·lar de forma provisional en una part de l'antic Escorxador.