Segueix-nos a les xarxes socials:

El servei d'oftalmologia d'Althaia es concentra a Sant Joan de Déu

Les urgències i les consultes externes deixen dilluns la Clínica Sant Josep

El servei d'oftalmologia d'Althaia es concentra a Sant Joan de Déualthaia

A partir de dilluns tant les consultes externes com les urgències d'oftalmologia d'Althaia deixaran la Clínica Sant Josep i s'atendran a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Segons ha informat la Fundació Althaia, d'aquesta manera se centralitza l'activitat del servei, que ja porta a terme les intervencions quirúrgiques a Sant Joan de Déu. Amb el canvi, les consultes externes d'aquesta especialitat tindran pràcticament el doble d'espai, fet que permetrà oferir un millor servei als usuaris i unes millors condicions de treball als professionals.

Amb la nova ubicació, les urgències oftalmològiques passaran a integrar-se en el circuit d'atenció urgent existent a Sant Joan de Déu. Això vol dir que els pacients urgents amb alguna patologia als ulls s'hauran d'adreçar a urgències generals de l'hospital (planta -2).

Les consultes externes seran ubicades a la planta -1, bloc G, de l'edifici històric de l'hospital. S'instal·len en un espai de 552 metres quadrats que va quedar en desús arran del trasllat del servei d'oncologia la primavera passada i que s'ha adequat i equipat amb nou mobiliari. A la clínica, les consultes externes ocupaven una superfície de 287 metres quadrats.

El canvi no afecta les consultes ambulatòries del CAP Bages, que es mantenen en el mateix edifici i que s'atenen conjuntament amb professionals de l'Institut Català de la Salut (ICS). Sí que varia la gestió administrativa, que des d'aquest estiu ha assumit Althaia.

Prem per veure més contingut per a tu