Segueix-nos a les xarxes socials:

El pàrquing Puigmercadal estrena una tarifa nocturna de 0,66 euros l'hora

A partir d'aquest divendres el preu serà un 66% més econòmic per als vehicles que hi accedeixin de 20.30 a 23 h

El pàrquing Puigmercadal estrena una tarifa nocturna de 0,66 euros l'horaAJM

Aquest divendres el pàrquing Puigmercadal posa en marxa una nova oferta nocturna. L'Ajuntament de Manresa ha pactat amb l'empresa que gestiona l'aparcament FORUM, establir una tarifa reduïda per facilitar l'aparcament a la zona durant els vespres i les nits. Els ciutadans que vulguin aparcar a partir de 2/4 de 9 del vespre, es podran beneficiar d'aquesta tarifa reduïda de 0,66 euros l'hora, és a dir, un 66% menys que el preu d'abans, que era de 1,932 euros l'hora.

Al recinte s'hi podrà accedir fins a les 11 de la nit, hora en què es tancarà l'entrada. Pel que fa a la sortida, es podrà sortir durant tota la nit, però aquesta tarifa serà vigent fins a les 7 del matí.

La proposta ha estat fruit de les converses de l'Ajuntament amb la comissió de treball formada per l'Associació de Comerciants del carrer sobreroca i entorns, l'associació de veïns del Barri Antic i restauradors del sector. Degut a que s'han eliminat les places de zona blava de la plaça Milcenetari, i per complementar l'oferta de 43 places als pàrquings del carrer de la Dama (zona blava, gratuïta durant la nit), l'Ajuntament ha elaborat aquesta iniciativa, per afavorir l'aparcament a un preu competitiu.

Els propers dies s'iniciarà una campanya de difusió de l'oferta. Per beneficiar-se'n no cal obtenir cap targeta ni abonament previ, simplement si s'accedeix al pàrquing a partir de 2/4 de 9 del vespre, la tarifa vigent ja serà reduïda.

Prem per veure més contingut per a tu